Selecteer een pagina

Workshop kindermassage

Voetenbadje
We beginnen met een voetenbadje. Wie wil dit nou niet? Even lekker ontspannen.
Tijd voor jezelf. Je leert niet alleen, maar je raakt ook heerlijk ontspannen.
Tijdens het voetenbadje vertel ik de cursisten over essentiële oliën. Verder leg ik uit waarom kindermassage zo belangrijk is. Wat zijn de voordelen en effecten van de massage.

Massage spelletjes
Nadat we de voeten afgedroogd hebben, gaan we verder met het oefenen van de massage spelletjes. Ik doe alle spelletjes voor en zorg dat iedereen de massage ook zelf ervaart. Zo weet je hoe het voor kinderen voelt. Het masseren gaat op een heel ontspannen en gezellige wijze. Iedereen kan masseren en de oefeningen zijn heel laagdrempelig. Ook leer je spelletjes en oefeningen voor verschillende leeftijden.

Muziek
Ik laat je zien en horen welke muziek geschikt is voor de kindermassages. Doordat je de verschillende muziek hoort, weet je wat je zelf fijn vindt. De muziek stem je af op het moment van de dag en wat je voor sfeer met de kinderen wilt bereiken.

Stemgebruik
We oefenen met stemgebruik. Hoe komt je stem over en wat wil je met de massage bereiken. Door de massages ter plekke te geven en adviezen te krijgen, leer je op een praktische manier je stemgebruik aan te passen op je massage spelletjes.

Ervaringen
Na afloop praten we na over de workshop. Wat vond je heel leerzaam, leuk of verrassend. Heb je nog adviezen? Wat heeft je verbaasd? Wat ga je meteen uitproberen in de praktijk. Hoe ga je de massages thuis doen? Doordat je met alle deelnemers ervaringen uitwisselt, krijg je veel ideeën, die je makkelijk toe kunt passen. Je zult merken dat je zelf ook ontspannen wordt van het geven van massages.

Kortom; plezier, ontspanning, laagdrempelig en heel praktisch leren masseren. Ik zie je graag op de workshop.

Vraag nu de gratis kindermassage aan op mijn website; www.gelukkigbijlammien.nl
Hier vind je tevens mijn kindermassage e-book met bijgehorende video’s.

Heerlijk ontspannen met je kind(eren). Veel massage geluk.


Bewaren

Bewaren